Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Programok képes leírás - Hévíz-Turizmus.tlap.hu
részletek »

Programok - Hévíz-Turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: heviz-turizmus.tlap.hu » Programok
Keresés
Találatok száma - 4 db
Francia Hétvége és Filmnapok

Francia Hétvége és Filmnapok

2012. április 20-22. között a Francia Hétvége és Filmnapok változatos programsora várja az érdeklődőket. Az események a Hévízi Muzeális Gyűjteményben és a Fontana Filmszínházban kapnak teret. A három nap fókuszában a francia kultúra, a francia borok, gasztronómia, francia filmek. Hölgyeknek izgalmas lesz a francia parfüm és szappan bemutató és vásár, de az urak sem fognak ásítozni, ha a francia témájú könyvekbe bele lapozgatnak.

Hévízi Borünnep

Hévízi Borünnep

Immáron második alkalommal kerül megrendezésre a Hévízi Borünnep, a város legnagyobb fesztiválja. A rendezvény nem titkolt szándéka, hogy az idelátogató külföldi és belföldi vendégek számára megmutassa Magyarország méltán elismert borrégióit és kiválasztott képviselőit. Bemutatkoznak Balaton-felvidéki és zalai borrégió képviselői. A jó borok mellett színes programkínálat biztosítja az esti kikapcsolódást, valamint gasztronómiai- és kézműves vásár is várja a látogatókat! Augusztus 18-án fellép a Budapest Jazz Orchestra Malek Andrea vendégszereplésével.

Hévízi programok

Hévízi programok

Pünkösdi Vigasságok Hévíz, 2012. május 26 -28. Május utolsó hétvégéjén koncertek várják a Hévízre látogatókat. Hévízi Hungarikum Fesztivál Hévíz, 2012. április 4 - 9. Koncertekkel, színes kulturális műsorral, várja a látogatókat Hévíz a húsvéti időszakban. II. Boldog Békeidők Hévíze Hévíz, 2012. április 28 - május 1. A város idén is felidézi a 'Boldog Békeidők' hangulatát a május 1-i hosszú hétvégén.

Hévízi programok ismertetése

Hévízi programok ismertetése

Francia hétvége Hévízen Lotus Retro Veteránautó Szépségverseny és Luxusautó Kiállítás Boldog Békeidők Hévízen Borünnep Egregyi Szüret Görög hétvége Hévízen Hévízi Hungarikum Fesztivál Pünkösdi Fesztivál

Tuti menü