Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szolgáltatók képes leírás - Hévíz-Turizmus.tlap.hu
részletek »

Szolgáltatók - Hévíz-Turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: heviz-turizmus.tlap.hu » Szolgáltatók
Keresés
Találatok száma - 7 db
Driványi Fogászat

Driványi Fogászat

1991 óta praktizálunk fogszakorvosként Hévízen. Házastársak vagyunk. Kezeléseink a fogazat teljes esztétikai és funkcionális helyreállítására irányulnak. Célunk, hogy minden hozzánk forduló beteg igényéhez -szakmánk szabályainak betartása mellett - megtaláljuk a megfelelő megoldást. Jó minőségű, tartós, gyors munkát végzünk. Fájdalommentes kezelésekkel barátságos környezetben várjuk Önt és gyermekét. Nagy hangsúlyt fektetünk a szájhygiénés tanácsadásra. Fontosnak tartjuk, hogy pácienseink ismerjék a fogselyem és a szájzuhany helyes használatát is. A kezelés során felhasznált fogászati és fogtechnikai anyagok fajtáiról betegeink igazolást kapnak. Munkánkat szakképzett asszisztencia és a megbízható laboratóriumi háttér segíti.

Fox Autorent

Fox Autorent

A Fox Autorent 1988 óta van jelen Magyarországon. Már a kezdetektől fogva folyamatosan az ügyfelekhez alakítja szolgáltatásait, kielégítve hazai és nemzetközi, Magyarországra látogató ügyfelei igényeit gyors és hatékony meet and greet szolgáltatásaival. Ez a filozófia tette a vállalatot hazánk egyik legnagyobb, független autókölcsönző cégévé. A több mint 300 gépjárműből álló flottájával sikerül a különböző igényeknek megfelelni, a lehető legjobb megoldást kínálva minden alkalomra. Kisautókat a városban való közlekedésre, nagyobb autókat akár nyitható tetővel üzletembereknek, kisteherautókat áruszállításra, kisbuszokat, egyterűeket hétvégére, szabadságra, az ország több pontján, a belvárosi Corinthia Hotel Budapest szállodában, a Liszt Ferenc repülőtéren, Hévízen és Győrben személyesen és online is igényelhetnek bérautót.

Hévíz Dental Clinic

Hévíz Dental Clinic

Hévíz szívében, a világ egyik legnagyobb, biológiailag aktív természetes termáltavának közelében, teljes körű fogászati ellátással állunk rendelkezésére. 2000 óta új fogászati klinikánkban, a Hotel Európa Fit ****superior szállodában fogadjuk pácienseinket Európa egész területéről Büszkén mondhatjuk el magunkról, hogy családi vállalkozásként az elsők között alapíthattunk nyugat európai színvonalú fogászatot Hévízen, Magyarország elsőszámú egészségturisztikai központjában. Fogtechnikai laboratóriumunkkal kialakított, hosszú távú múltra visszatekintő szakmai kapcsolatunk biztosítja stabil árainkat és azt, hogy pácienseink a lehető legrövidebb határidővel kapják meg az általuk kiválasztott teljes körű fogászati kezelést. Rendelőnk barátságos, kellemes környezetben vonultatja fel a fogászatban elérhető legkorszerűbb, Európai Uniós szabványoknak megfelelő eszközöket, gépeket, technológiákat. Fogászaink nemzetközi színvonalú szakmai ismeretekkel rendelkeznek. Saját fogtechnikai laboratóriumunk megfelel a legújabb Európai Uniós elvárásoknak.

Kunigunda Mesterkozmetika

Kunigunda Mesterkozmetika

Immár 15 éve, hogy a szakmám szeretete inspirál arra, hogy minden vendégnek a legtökélete- sebbet nyújtsam, legyen az sminktetoválás vagy kezelés. Minden vendég más ez igazi kihivás, hogy a különböző problémákat személyreszabot- tan, közösen oldjuk meg, ez az amire mindig törekszem és hogy vendégeim feltöltődve, elége- detten távozzanak és szívesen térjenek újra vissza hozzám.

Medicina Praxisház

Medicina Praxisház

A Medicina Praxisház szakorvosai szeretettel várják. Mindenki számára elérhető magas színvonalú egészségügyi ellátást a plasztikai sebészet modern műtőblokkja és kórterme, a fogászat és szájsebészet három rendelője, további szakorvosi rendelők, a fodrászat és az optikai szalon biztosítja.Várjuk online vagy telefonos bejelentkezéseiket.

Thai Massage

Thai Massage

A thai masszázs egy több száz éves hagyományokon alapuló masszázsfajta, melynek elsődleges célja az emberi testben lévő energia szabad áramlása. Ez az energiaáramlás az egészség megőrzésének, illetve a betegségektől való megóvásnak az alapvető feltétele. A thai masszázs az ún. nyugati masszázstechnikák által használt gyúró mozdulatokkal szemben nyomással, illetve nyújtással éri el eredményét. A gyúrás hatására javul a vérkeringés, a nyirokkeringés, valamint stimulálja a belső szervek működését. A nyújtások pedig rendkívül hatékonyan segítenek a merev izomzaton, izületeken, ezáltal erősítve a test rugalmasságát. Ezt a több mint 1000 éves hagyományon és tapasztalaton alapuló masszázst hoztuk el önnek bájos és képzett masszőzeink segítségével. Üzletünk Héviz belvárosában a tóhoz közel talalható.Ide várjuk minden kedves vendégünket akik valódi kikapcsolódásra és egy különleges élményre vágynak.

Zena Beauty

Zena Beauty

A Zena egy új típusú, 21. századi szépségcentrum, amely egy gyönyörű szépségszalon - fodrászat, kozmetika, masszázs, manikűr-pedikűr-műköröm - egy szemkápráztató spa részleg, valamint a modern plasztikai sebészet és fogászati rendelő funkcióit egyesíti magában. Mindez Hévíz belvárosában, alig néhány percnyi sétára Európa legnagyobb gyógyhatással bíró melegvizi tavától.

Tuti menü