Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Utazás, turizmus képes leírás - Hévíz-Turizmus.tlap.hu
részletek »

Utazás, turizmus - Hévíz-Turizmus.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: heviz-turizmus.tlap.hu » Utazás, turizmus
Keresés
Találatok száma - 6 db
Keszthely Tourist - Hévíz - Keszthely - Zalakaros

Keszthely Tourist - Hévíz - Keszthely - Zalakaros

A Balatonhoz közel (6 km) található a mediterrán jellegu város, Hévíz a maga eredetiségével, szépségével és változatosságával: pompás kastélyok, öreg várromok és vendégcsalogató csárdák simulnak bele a vidék erdos dombjainak, impozáns hegyoldalainak és kedvelt borvidékeinek képébe. Élménydús kirándulásra, és egész éven át fürdozésre csalogat ez a vidék. Fürdozésre, Európa legnagyobb természetes gyógytavában mely, ha vízfelületét nézzük világviszonylatban a legnagyobb.

Programok, rendezvények a hévízi Tourinform Iroda szervezésében

Programok, rendezvények a hévízi Tourinform Iroda szervezésében

Tourinform Hévíz. Programok, események, rendezvények a hévízi Tourinform Iroda szervezésében. Városnéző programok, tavasztól őszig kerékpártúrák és nordic walking túrák, koncertek, piacnapok, gasztronómiai programok. Szervezett városnéző programok Minimum 4 fő együttes jelentkezése esetén indul a Belvárosi Történelmi Séta és Római kalandozás A Belvárosi séták hétfő délutánonként 17.00 órakor indulnak a Tourinform Iroda elől, melyen a részvétel ingyenes. Magyar és német nyelvű szakvezetéssel hétfőn a belváros történelmét és érdekességeit ismerhetik meg a résztvevők, pénteken azonban hosszabb a séta, mert az Egregyen lévő római kori ásatásokhoz ( Árpád kori templom, római katona sírja ) vezet az út.

Szépül a Hévíz Tourinform

Szépül a Hévíz Tourinform

Március 21-el kezdetét vette a Hévíz Tourinform átalakítása. Az átépítés célja egy modern és vendégbarát kerékpáros központ kialakítása. A kerékpárosok számára a korábban is meglévő információs lehetőségeken (térképek, kerékpáros kiadványok) és a kerékpárkölcsönzőn túl, kerékpár javítási és kényelmes pihenőhelyiség áll majd rendelkezésére.

Tourinform

Tourinform

A fürdőváros tiszta levegője és barátságos atmoszférája, az itt-élők vendégszeretet mind fokozzák a gyógyhatást. A tó egész évben várja vendégeit, mivel a víz hőmérséklete télen sem csökken 22 C° alá, nyáron pedig eléri a 38 C°-ot is. A forrásbarlangból másodpercenként előtörő 410 liternek köszönhetően a tó vize három és fél nap alatt teljesen kicserélődik, ezáltal folyamatosan tiszta marad. Egy kellemes séta a tó partján, a tündérrózsák látványa feledtetik a hétköznapok rohanását. Ehhez hozzájárul az a számtalan minőségi wellness szolgáltatás is, ami a vendégek felfrissülését, kényeztetését és szépülését segíti. A hévízi üdülés relaxáló hatását sokáig érezteti, hazatérve is még hónapokig élvezheti pozitív eredményeit.Hévízen a gyógy-idegenforgalom több mint 200 éves múltra tekint vissza. Évente mintegy 100 000 vendég veszi igénybe a különböző szálláshelyeket, amelyek széles skálája az elegáns szállodáktól a barátságos panziókon át a ma már minden igényt kielégítő magánszobákig terjed.

Utazási ajánlatok: Hévíz

Utazási ajánlatok: Hévíz

Hévízi utazás információk a Bónusz Brigádnál! A közösségi vásárlás egy szuper pozitívuma, hogy a szükséges érdeklődő szám elérésével a cégek olcsóbbá válnak szolgáltatásaik és termékek tekintetében. Ez különösképp igaz akkor, ha szállásról van szó. A weblapra klikkelve megtekintheted a jelenlegi hévízi utazás bónuszokat. Egy üdülés alap esetben elég drágára képes kinőni magát. Épp ezért rengeteget számít, ha 50-90%-os bónuszokkal vesszük igénybe a szolgáltatásokat. Hisz így a hévízi utazást követve több marad tárcánkban és ki tudja, esetleg még egy másik utazásra is futja belőle!

Zala Volán Utazási Iroda

Zala Volán Utazási Iroda

Elsődleges feladatunk a Zala megyei helyi és helyközi személyszállítási igények kielégítése, valamint az ország fővárosával és nagyobb városaival való összeköttetés biztosítása a távolsági autóbuszjáratok révén. Évente mintegy 64 millió utast szállítunk 24 millió kilométert megtéve. Ezen túlmenően négy városban működő utazási irodával jelen vagyunk az utaztatási piacon, ahol a széles választékú, elfogadható áron kínált útjainkkal, korszerű luxusautóbuszainkkal egyre több utas bizalmát élvezzük.

Tuti menü